Ipak kraj za tursku seriju Al Sancak / Crvena zastava

Konačna odluka o akcionoj seriji kanala TRT1 pod nazivom Al Sancak / Crvena zastava je na dnevnom redu društvenih mreža.

Ipak kraj za tursku seriju Al Sancak / Crvena zastava

Foto Credits: RiriNano

Pomalo iznenadna odluka o završetku za seriju, koja je emitovala 19 epizoda i za koju je najavljeno da će se nastaviti u drugoj sezoni, iznenadila je mnoge gledaoce.

 Al Sancak je bila produkcija koja je počela sa veoma dobrom gledanošću, nudila vizuelno bogatstvo i impresionirala široku publiku svojom pričom zasnovanom na herojstvu turskih vojnika.

Sa Ugurom Gunesom i Gulsim Ali Ilhan u glavnim ulogama, serija je od samog početka začarala publiku svojim impresivnim scenama. Međutim, kada je u prošloj sezoni pala gledanost serije, publika nije bila dovoljno zadovoljna harmonijom dvoje glavnih glumaca i počeli su da se postavljaju znaci pitanja na mestu interesovanja za priču u drugoj sezoni.

Glumac potvrdio kraj

Naravno, s obzirom na visok budžet potreban za snimanje, nastavak serije Al Sancak doneo bi veliki rizik.

Očigledno, producentska kompanija Bozdag Film i kanal TRT1 nisu hteli da preuzmu ovaj rizik i konačna odluka serije je otkrivena u letnjem periodu.

 Jedan od uspešnih glumaca u seriji, Idris Nebi Taskan, objavio je na svom nalogu na društvenim mrežama da je doneta konačna odluka za seriju Al Sancak / Crvena zastava, što je šokiralo publiku.

Glumac je u svojoj poruci napisao: „Da, prijatelji, oko naše serije Al Sancak doneta je konačna odluka, završen je projekat. Hvala svima koji su nas gledali.”.

View this post on Instagram

A post shared by Al Sancak TRT (@alsancaktrt)

NOVO - Film Ask Taktikleri 2 će značajno uticati na seriju Ruhun Duymaz

By: TV Exposed