Film Ask Taktikleri 2 će značajno uticati na seriju Ruhun Duymaz

Povećava se interesovanje za turski film Ask Taktikleri 2, koji se emituje na Netflixu.

Film Ask Taktikleri 2 će značajno uticati na seriju Ruhun Duymaz

Foto Credits: Internet Haber

Nova verzija romantične komedije Demet Ozdemir i Sukrua Ozyildiza pod nazivom Ask Taktikleri / Ljubavna taktika, od kojih je prva objavljena prošle godine, takođe je bila veoma popularna.

Nakon što se film Ask Taklikeri 2 /  Ljubavna taktika 2 sastao sa publikom na Netflixu od 14. jula, došlo je do velikog uzbuđenja na društvenim medijima.

Tokom prošle sezone bila je zapažena i Demet Ozdemir koja je očarala svoje fanove serijom Adim Farah / Zovem se Farah.

Sukru od 24. jula u seriji Ruhun Duymaz / Gluva duša

Sukru Ozyildiz postao je partner Burcu Ozberk u novoj romantičnoj humorističnoj seriji Ruhun Duymaz / Gluva duša, a nova serija će se sastati sa publikom od ponedeljka, 24. jula.

Uspeh Ask Taktikleri 2, koji se sa Netflixom proširio na mnoge zemlje sveta, pozitivno je uticao na karijere dvoje glavnih glumaca i povećao značaj projekata u kojima su učestvovali. U ovom trenutku ne bi bilo pogrešno oceniti da je tajming nove serije Ruhun Duymaz veoma dobar i da će Sukru Ozyildiz više doći do izražaja od sledeće nedelje.

Nova serija je od velikog značaja i za Burcu Ozberk, koju njeni fanovi opisuju kao „kraljicu romantičnih humorističnih serija“.

Ocene i rezultati na društvenim mrežama koje će postići Sukru Ozyildiz i Burcu Ozberk već su postali predmet velike radoznalosti.

NOVO - Cemre Baysel blizu povratka na TV ekrane

By: TV Exposed