Završeno snimanje novog projekta Dilan Cicek Deniz

Rad na novim projektima u Turskoj ne prestaje. Proteklih dana je završeno snimanje jednog projekta koji je privukao dosta pažnje, tačnije novog filma.

Završeno snimanje novog projekta Dilan Cicek Deniz

Završeno je snimanje novog turskog filma Ask Mevsimi / Sezona ljubavi, u produkciji kompanije Sugarworks, u režiji Murata Šekera, a po scenariju Alija Tanriverdija i Murata Šekera.

Turski film Ask Mevsimi, koji će biti objavljen 9. februara 2024. godine, ispričaće ljubavnu priču koja se proteže kroz godine, praćena toplom atmosferom.

Film se najavljuje kao zaista lepa priča.

Dobar glumački kadar

U glavnim ulogama su sjajni Dilan Cicek Deniz i Cem Yigit Uzumoglu, a glumačka postava ovog turskog filma uključuje uspešna i majstorska imena kao što su Firat Tanis, Duygu Sarisik, Hakan Bilgin, Ertugrul Postoglu. Tu su i Lila Gurmen, Mert Asutay, Clig Murasicek, Clig.

Ekipa filma Ask Mevsimi / Sezona ljubavi, čije je snimanje završeno u Bozdžadi, naišla je na veliko interesovanje ostrvljana.

Ekipa koja je osvojila srca u Bozdžadi imala je prijatne i iskrene trenutke tokom snimanja.

Dakle, novi turski film Ask Mevsimi će biti pušten u bioskope 9. februara 2024. a do kraja ove godine možemo očekivati i video najavu ovog projekta. Ostaje da se vidi na kom novom projektu će raditi Dilan i Cem.

NOVO - Hande Ercel izbila na prvo mesto najpopularnijih turskih glumica na društvenim mrežama

By: TV Exposed