Hande Ercel izbila na prvo mesto najpopularnijih turskih glumica na društvenim mrežama

Adba TV objavljuje „najpopularnije glumice“ u Turskoj računajući poruke i objave koje se dele na društvenim mrežama svake nedelje.

Hande Ercel izbila na prvo mesto najpopularnijih turskih glumica na društvenim mrežama

Foto Credits: DiziCentral

Takođe se pojavio izveštaj pripremljen za nedelju od 22. do 28. avgusta. Videli smo na društvenim mrežama da je ime Hafsanur Sancaktutan dospelo u prvi plan od kako je počela da se emituje TV serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše.

Hafsanur Sancaktutan, koja nedeljama ne gubi prvo mesto u istraživanju Adba TV-a, više nije na čelnom mestu.

Efekat serije Bambaska Biri / Neko drugi

Prema podacima od prošle nedelje, prvo mesto je preuzela Hande Ercel, koja se sprema da izađe pred svoje fanove sa svojom novom televizijskom serijom pod nazivom Bambaska Biri / Neko drugi.

Hande Ercel, koja je bila pobednica nedelje sa 25 hiljada 100 poruka, to verovatno duguje predstavljanju serije Bambaška Biri. Kada je objavljen prvi trejler njene nove serije, Ercel, koja je već na dnevnom redu, završila je prethodnu nedelju kao lider kao „najpopularnija glumica“ kao rezultat intenzivnog rada podrške koji su dali njeni fanovi.

Tako je vrh liste, na kome već nedeljama učestvuje Hafsanur Sancaktutan, sada preuzela Hande Ercel.

Su Burcu Yazgi Coskun zauzeo je treće mesto na listi; Demet Ozdemir, Sila Turkoglu, Afra Saracoglu, Burcu Ozberk, Ayca Aysin Turan, Elcin Sangu i Eylul Tumbar su takođe na ovoj rang listi.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Demet Ozdemir dobila novu medjunarodnu nagradu

By: TV Exposed