Erkan Kolcak Kostendil – Serija Ne Gemiler Yaktim | Koje brodove sam spalila je značajan posao!

Nažalost, serijski projekat pod nazivom Ne Gemiler Yaktim | Koje brodove sam spalila koji je privukao veliku pažnju gledalaca zbog glavnih uloga Deniz Baysal i Devrim Ozcan u projektu, koji je priča o dve žene, nije mogao nastaviti još dugo.

Erkan Kolcak Kostendil – Serija Ne Gemiler Yaktim | Koje brodove sam spalila je značajan posao!

Foto Credits: IMDB

U glavnim ulogama TV serije Ne Gemiler Yaktim | Koje brodove sam spalila igrali su i Berk Hakman i Erkan Kolcak Kostendil.

Kostendil, koji je igroa lika po imenu Toprak, bio je veoma srećan što se vratio na setove serije sa tako drugačijom pričom.

Međutim, serija nije postigla očekivanu gledanost.

Kako Show TV nije želeo da nastavi projekat sa niskim rejtingom, serija Ne Gemiler Yaktim | Koje brodove sam spalila oprostila se od svojih gledalaca u 8. epizodi.

Drugačije značenje

Erkan Kolcak Kostendil je svoje zadovoljstvo projektom, uprkos ranoj finalizaciji, objasnio sledećim rečima:

„Ponekad vam pričinjava zadovoljstvo uključivanje u neke stvari. Ponekad je smisleno biti uključen u posao, a ne koliko dugo traje ili šta je to. Zato će to za mene ostati veoma značajan posao.".

Po svemu sudeći, ova dramska serija ima drugačije značenje za uspešnog glumca i čini se da će ostati jedno od dela kojima pridaje značaj tokom cele karijere.

Podvlačeći da prilikom odabira projekta gleda na detalje uloge, Erkan je rekao: „Gledam na ulogu. Ako je priča dobra i novac dobar, zašto to ne bih uradio?”

NOVO - Hazal Subasi je zadovoljna serijom Dilek Tasi | Kamen želja

By: TV Exposed