Kivanc Tatlitug i Beren Saat partneri u filmu Istanbul Icin Son Cagri | Poslednji poziv za Istanbul

Obožavaoci su bili veoma zadovoljni što su Kivanc Tatlitug i Beren Saat, koji su igrali likove Behlul i Bihter u TV seriji Ask-i Memnu | Zabranjena ljubav, glumili u Netflixovom filmu pod nazivom Istanbul Icin Son Cagri | Poslednji poziv za Istanbul.

Kivanc Tatlitug i Beren Saat partneri u filmu Istanbul Icin Son Cagri | Poslednji poziv za Istanbul

Serija pod nazivom Ask-i Memnu, koja je privukla široku publiku u Turskoj i inostranstvu, zabeležena je kao jedna od najuspešnijih ostvarenja u istoriji turskih TV serija.

Mora se reći da je vodeći par u seriji, Kivanc Tatlitug i Beren Saat, imao jako partnerstvo i da su veoma dobar par u seriji.

Susret dvoje poznatih glumaca na premijeri filma Istanbul Icin Son Cagri | Poslednji poziv za Istanbul i njihove reči jedno drugom bili su izuzetni.

Lepe i birane reči

Zahvalivši se svojoj partnerki, Kivanc Tatlitug se lepo obratio rekavši:

Mojoj dragoj partnerki Beren, drago mi je što te imam.”. Tatlitug je takođe rekao: „Ovo definitivno neće biti poslednji put. Velika je udobnost raditi sa tobom.“.

Beren Saat takođe nije zaboravila da napravi gest svom partneru. Poznata glumica obratila se svom partneru izražavajući svoja iskrena osećanja rečima:

„Drago mi je što te imam, Kivance.”. Beren je dodala: „Sigurna sam da ćemo imati još mnogo zajedničkih projekata, ali ovo je bio jedan od veoma posebnih.”.

Gestovi i reči i Kivanca Tatlituga i Beren Saat jedno drugom su veoma obradovali njihove fanove.

View this post on Instagram

A post shared by BErEn Saat (@berenn_saat)

NOVO - Levent Ulgen se oprostio od serije Aile | Porodica

By: TV Exposed