Serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi privlači sve više pažnje

Jedna od ambicioznih produkcija Show TV-a u letnjoj sezoni je Gelsin Hayat Bildigi Gibi. Serija, koja svojom glumačkom ekipom privlači veliku pažnju, kandidat je i da sa svojim likovima postane fenomen.

Serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi privlači sve više pažnje

Foto Credits: IMDB

Potpis Ganija Mujdea u produkciji, o kojoj se svojom pričom već počelo pričati, izdvaja seriju Gelsin Hayat Bildigi Gibi, na posebno mesto.

Gani Mujde preuzima scenario i dizajn projekta TV serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi, koja dolazi do izražaja kao moćna produkcija sa svojim likovima i pričom o kojoj ćemo često pričati narednih dana. Počelo je odbrojavanje za seriju u kojoj glume Ertan Saban, Ozge Ozberk i Devrim Ozkan, odnosno njenu premijeru i početak emitovanja.

Neko vreme se željno iščekivao datum početka emitovanja ove nove turske TV serije.

Gani Mujde je nedavno privukao pažnju svojim deljenjem na društvenim mrežama, kada je najavio da će serija početi 21. jula. Međutim, njegovo brisanje za kratko vreme otkrilo je da datum objavljivanja nije jasan.

Za nekoliko dana situacija je postala jasnija i potvrđeno je da će nova veoma obećavajuća produkcija četvrtkom uveče, Gelsin Hayat Bildigi Gibi, sa svojom prvom epizodom doći na ekran 21. jula.

Po svemu sudeći, mnogo ćemo pričati o Ertanu Sabanu sa likom Sadija Pajaslija u novoj seriji u produkciji BKM-a i režiji Altana Donmeza.

NOVO - Bozdag Film priprema nove serije i nove sezone aktuelnih projekata

By: TV Exposed