Serija Boru 2039 / Vuk 2039 se završava u martu

Turska serija Boru 2039 / Vuk 2039 je novi projekat koji je počeo pred sam kraj nove godine. Podsećamo, u pitanju je serija digitalne platforme Blu TV.

Serija Boru 2039 / Vuk 2039 se završava u martu

Foto Credits: IMDB

Serija Boru 2039 / Vuk 2039 predstavlja svojevrsni nastavak serije Boru / Vuk. Radnja nastavka je smeštena u budućnost. Sam početak je doneo pomalo konfuzne stvari. Ljudi sa digitalne platforme Blu TV ponekad žure da što pre emituju svoje nove serije pa ih to dovede i do zbunjujućih situacija.

Boru 2039 / Vuk 2039 je internet serija čija je premijera bila 28. decembra prošle godine. Sama premijera je kasnila nekoliko sati zbog toga što post-produkcija uopšte nije bila završena!

Zaista pomalo i neozbiljno, ali nakon toga slični problemi se do sada više nisu pojavljivali.

Danas su stigle i informacije o finalu serije. Poslednje epizode će biti emitovane 10. marta, a razlog za to je ponovo kašnjenje u završetku post-produkcije. Sve traje duže nego što je planirano i očekivano, tako da će finalne epizode ove serije biti emitovane u martu.

View this post on Instagram

A post shared by BÖRÜ 2039 (@borufilm)

Podsećamo, uloge u ovoj seriji tumače Murat Arkin, Tugce Acikgoz, Cenay Turksever, Tugba Sunguroglu, Dogan Bayraktar, Deniz Ugur, Ahmet Šinar, Fatih Cetinkas, Muhammed Onel i drugi.

NOVO - Prve vesti o finalu serije Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

By: Milt-TV Exposed