Serija Bahar je nadmašila i seriju Kizilcik Serbeti!

Takmičenje u rejtingu između turskih TV serija nastavlja se punom parom.

Serija Bahar je nadmašila i seriju Kizilcik Serbeti!

Foto Credits: IMDB

Naročito TV serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice, koja je od prošle sezone impresionirala veoma veliku publiku, počela je da zaostaje u konkurenciji rejtinga među svim produkcijama.

Gubitak rejtinga, posebno u 56. epizodi, kako u total kategoriji tako i u grupi ABC1, može biti pokazatelj da publika počinje da ima kritike za tok priče.

Ova situacija bi se mogla jače manifestovati sa stopama dobijenim sledeće nedelje. Serija, koja je petkom uveče naistaknutija, broj jedan je dana u total kategoriji rejtinga, AB i ABC1 grupama, i izgleda da nije moguće da se ova situacija promeni.

Dobre brojke

Međutim, kada se uzmu u obzir TV serije koje se emituju tokom cele nedelje, postoje i produkcije koje nadmašuju seriju Kizilcik Serbeti i mogu dobiti bolju gledanost.

Serija Bahar se izdvaja kao najuspešnija produkcija sezone, postižući dvocifrene stope u svim grupama publike. Serija Bahar postiže tako jake rejtinge da u ovom trenutku konkurencija čak ni za seriju Kizilcik Serbeti više nije moguća.

Ako serijal Bahar ne izgubi rejting, čini se da nije moguće da Kizilcik Serbeti bude na vrhu nedeljne liste..

U ovoj trci, na grafikonima se vidi da čak i mali gubici rejtinga serije Kizilcik Serbeti mogu dovesti do toga da zaostane za svojim konkurentima.

View this post on Instagram

A post shared by Bahar Dizi (@bahar.dizi)

NOVO - Fanovi Sile Turkoglu nisu zadovoljni njenim statusom u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice!

By: TV Exposed