Bahar Sahin ponovo ima upečatljiv lik!

Bahar Sahin je nedavno počela da glumi u novoj seriji Gulumse Kaderine. Stiče se utisak da je njena nova uloga na neki način slična onoj u projektu Zalim Istanbul!

Bahar Sahin ponovo ima upečatljiv lik!

Foto Credits: IMDB

Bahar Sahin, koja je postigla veliki uspeh sa likom Ceren u seriji Zalim Istanbul emitovanoj na Kanalu D i dobila podršku velike baze fanova, ponovo je počela da se pojavljuje na ekranima sa veoma efektnom ulogom.

Glumica, koja igra lik Ede u Fox TV seriji Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini, spremala se detaljno za novu seriju. Glumica, o kojoj se na društvenim mrežama govorilo o njenom izuzetnom talentu prikazanim u prvoj epizodi serije, objasnila je detalje svoje uloge i otkrila je da će se radnja njene nove serije dodatno proširiti narednih nedelja.

Bahar Sahin, koja je deli glavnu ulogu sa Sude Zulal Guler u TV seriji Gulumse Kaderine, govorila je o liku Ede koju tumači. Glumica je opisala lik kao ambicioznu i nemilosrdnu ženu. Sahin, koja je privukla pažnju i svojim ambicioznim identitetom u seriji Zalim Istanbul, svojim je oštrim scenama osvojila srca miliona.

Ono što je Bahar govorila o seriji pokazuje da će lik Ede doživeti veoma različite emocije zbog Yaren u narednim epizodama, a glumica će imati dosta poteškoća u ovim emotivnim prelazima. Poteškoća, koje će uz svoj glumački talenat i kvalitet lakše ili teže prebroditi.

NOVO - Funda Eryigit i Alperen Duymaz ponovo zajedno na sceni!

By: Milt-TV Exposed