Kaan Urgancioglu pohvalno o kolegama i seriji Yargi

Glumac Kaan Urgancioglu, koji proživljava možda i najsvetlije dane svoje karijere sa TV serijom Yargi /Presuda, jednim od najcenjenijih projekata poslednjih godina. Poznat je po tome što je veoma veseo čovek, džentlmen, pozitivna i skromna ličnost na setovima.

Kaan Urgancioglu pohvalno o kolegama i seriji Yargi

Foto Credits: Internet Haber

Kaan Urgancioglu, kojeg su pre neki dan “uhvatili” novinari sa scenskog prostora, iskreno je odgovarao na pitanja, a njegovi duhoviti odgovori privukli su pažnju.

Odgovarajući na novinarsko pitanje „Presuda neće biti emitovana ove nedelje?“ rekao je „Tačno, odlučili smo da je ne emitujemo ove nedelje“, uspešni glumac je odmah ispravio svoj odgovor kako njegova šala ne bi bila pogrešno shvaćena. „Ne, ne, emituje se ove nedelje. Mi ovde nismo na odmoru, mi radimo. Vidite, imamo poslovni sastanak.”

Kaan Urgancioglu je izjavio da su ove sezone vredno radili i da je zadovoljan ovakvom situacijom, te da mu je potreban odmor i da će napraviti plan kada se sezona završi.

Na podsećanje da je serija Yargi oborila rekorde gledanosti od dana kada je emitovana, uspešni glumac je pohvalio kolege i dao sledeći odgovor:

„Sve je bilo odlično postavljeno, dobro pripremljeno. Imamo dobar scenario. Glumci su se odlično slagali jedni sa drugima. Producentska kuća, naš reditelj, naš scenarista i drugi glumci... Postignut je sklad koji se u drugim slučajevima ne poklapa baš uvek. Projekat je privukao pažnju javnosti jer objašnjava i razmatra pravdu i savest i pojmove porodice. Svaki lik se bori sa onim u sebi. Ima nešto za sve nas. Pravda je ono što nam je svima danas potrebno. Zato je i takav odgovor gledalca i javnosti. Mi smo veoma srećni."

NOVO - Meryem Uzerli u novoj seriji Ru?!

By: Milt-TV Exposed