Poznato kada se nastavlja turska serija Teskilat / Organizacija

Gledaoci se pitaju šta se promenilo u seriji Teskilat / Organizacija. Sudeći po trejlerima i zajedničkim informacijama, u seriji je tako velika promena da će publiku u nedelju, 2. oktobra, naći potpuno drugačija produkcija.

Poznato kada se nastavlja turska serija Teskilat / Organizacija

Foto Credits: IMDB

Svi važni glumci osim Deniz Baysal u glavnoj ulozi su otišli. Iako su mnoga imena i dalje u glumačkoj postavi u sporednim ulogama, došlo je do velike promene u glumačkoj ekipi u trećoj sezoni. Druga velika promena u nizu bila je u samom središtu priče. Priča o seriji je obnovljena i pred publikom će se sada pojaviti potpuno drugačiji proces. Još jedna važna promena u seriji bile su lokacije snimanja. U Ankari više nema kadrova. Tim serije Teskilat se preselio u Istanbul i naići ćemo na potpuno nova mesta.

Naravno, najvažnija inovacija koja je povećala uzbuđenje u seriji Teskilat / Organizacija bilo je učešće Murata Yildirima kao muške glavne uloge, umesto Caglara Ertugrula. Nakon TV serija Ramo i Aziz, popularni glumac je odabrao Teskilat, akcionu produkciju, koja je veoma obradovala njegove fanove.

Milioni obožavalaca sa nestrpljenjem čekaju nedelju uveče da ponovo vide Murata na TV ekranima i da pogledaju detalje lika Omer kog tumači. Tim se seli u Istanbul u trećoj sezoni ove turske serije, koja svojim obnovljenim kadrom i pričom sprema velika iznenađenja za publiku. Dok publika sa nestrpljenjem iščekuje razvoj događaja nakon finala sezone, koji je izazvao veliko uzbuđenje, velika zavesa tajne biće podignuta na otvaranju treće sezone, a publika će se susresti sa potpuno novom serijom.

Glumci uvršteni u glumačku ekipu sastaće se sa publikom u nedelju, 2. oktobra, sa novim prostorima i pričom punom iznenađenja.

NOVO - Serija Gonul Dagi se vraća na stari put

By: TV Exposed