Furkan Andic u detektivskoj-krimi seriji!

Furkan Andic, koji je rođen u Istanbulu 1990. godine, a glumom se počeo baviti od 2011. godine, bio je prepoznat po različitim projektima u svojoj karijeri dugoj više od 10 godina.

Furkan Andic u detektivskoj-krimi seriji!

Foto Credits: Internet Haber

Glumac, koji privlači pažnju likom Selima u TV seriji Adini Feriha Koydum, došao je do izražaja svojim uspešnim nastupima u projektima Kacak Gelinler i Kirgin Cicekler.

Likom Savasa u TV seriji Meryem postao je veoma popularan glumac, a potom je postao veoma zapaženo ime sa romantičnom komedijom Her Yerde Sen. Furkan Andic, kojeg smo prošle sezone gledali u TV seriji Cati Kati Ask, nedavno je učestvovao u glavnoj ulozi TV serije Kara Tahta, koja je svojom 20. epizodom na TRT1 ušla u finale.

Obožavaoci Furkana Andica sa nestrpljenjem čekaju šta će glumac raditi u novoj sezoni. Glumac, čije se ime pominje za TV seriju pod nazivom Kusursuz / Savršeno, preuzeće glavnu ulogu u novoj sezoni hit serije Blu TV-a Bozkir / Stepa.

Yigit Ozsener i Furkan Andic tumačiće glavne uloge u drugoj sezoni serije Bozkir, a glumci i ekipa su se okupili na probi čitanja serije prethodnog dana. Spajajući detektivsku i krimi dramu, Bozkir / Stepa je svojim vizuelnim svetom, misterioznom pričom i uspešnom glumom osvojila divljenje publike u prvoj sezoni. Ambiciozna da nastavi uspeh u drugoj sezoni, serija će ponovo biti središte zločina, odnosno istrage istih.

NOVO - Da li će serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene dobiti drugu sezonu?!

By: TV Exposed