Da li će serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene dobiti drugu sezonu?!

Glumica Demet Ozdemir i dalje je na dnevnom redu kako sa brakom sa Oguzhanom Kocom, tako i sa serijom Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, koja je počela na Disney plusu.

Da li će serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene dobiti drugu sezonu?!

Foto Credits: IMDB

Popularna turska glumica je na večeri sa svojom producentkinjom Asenom Bulbuloglu još jednom proslavila uspeh serije. Dajući izjave pred kamerama nakon večere, glumica je rekla: „Ponovo smo proslavili našu dramu. Čujemo zaista dobre stvari, čitamo veoma dobre komentare. I mi smo srećni. To je veoma ukorenjeno u nama. Pitajte mog producenta o nastavku.“. Demet Ozdemir je zauzela pozitivan stav o nastavku ove digitalne serije.

Producentica Asena Bulbuloglu izjavila je da žele da nastave sa ovim projektom. Takođe je otkriveno da se na ovu temu čekaju vesti iz Disney Plusa.

Demet je istakla da su se sreli jer su nedostajali jedno drugom, te da ovaj susret nije značio susret vezan za drugu sezonu. Demet Ozdemir, koja je izjavila da je zadovoljna povratnim porukama publike za seriju, objasnila je da su je tokom snimanja dosta internalizovali. Glumica je izjavila: „Kada smo čitali tako dobre komentare, videli smo sve o čemu smo sanjali, sada smo veoma srećni.”.

Turska serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene u kojoj glavne uloge tumače Bugra Gulsoy, Hafsanur Sancaktutan i Metin Akdulger, pored Demet, emituje se jednom nedeljno od 14. septembra. Ukupno ćemo gledati osam epizoda ove serije u prvoj sezoni. Da li će biti nastavka? Ostaje da vidimo, ali šanse su realne i postoje.

NOVO - Da li Kurulus Osman spada u najbolje turske serije?!

By: TV Exposed