Serija Kacis ispisuje istoriju!

Turska serija Kacis biće prva turska serija koja će biti emitovana na Disney Plus digitalnoj platformi. Na taj način će ispisati istoriju ali i najaviti ozbiljne planove ove digitalne platforme za tržište Turske.

Serija Kacis ispisuje istoriju!

Foto Credits: Dizilah

Digitalna platforma Disney Plus će u Turskoj početi da se emituje 14. juna ove godine, dakle za manje od dva meseca. Prvi projekat koji će na njemu biti dostupan biće serija Kacis / Bekstvo, koja je već snimljena. Objavljene su i prve fotografije iz ove nove turske serije u kojoj glavne uloge tumače Irem Helvacioglu kao Zeynep i Engin Akyurek kao Mehmet. Režiser na seriji je Yagiz Alp Akaydin, a za produkciju je zadužena kompanija O3 Medya.

U pitanju je akciono-avanturistička serija za koju je scenario napisao Ali Dogancay. Zanimljivo je da je ideja za priču nastala od strane glavnog glumca Engina Akyureka. Snimljena je jedna sezona koja se sastoji od osam epizoda.

Pored Engina i Irem uloge u seriji će tumačiti Onur Bay, Leyla Tanlar, Aziz Capkurt, Aras Aydin, Levent Ulgen i drugi.

Radnja nove serije Kacis će pratiti Mehmeta, koji je ratni fotograf. On i grupa novinara iz različitih zemalja će posetiti jedno selo radi istraživanja. Ta grupa će preći granicu tajno, bez dozvole i pašće u ruke radikalne terorističke organizacije. Potom će uslediti prava drama, desiće se mnoge promene a gledaćemo i priču o bekstvu. Ova serija će predstaviti drugačiju perspektivu ljudske drame na Bliskom Istoku, dok će u centru pažnje biti velika borba istraživačkog tima da pobegne iz teške situacije.

NOVO - Kerem Bursin specijalni gost Antonia Banderasa!

By: Milt-TV Exposed