Turska serija Bozkir | Stepa dobija drugu sezonu

Turska serija Bozkir će prema pisanju štampe dobiti drugu sezonu. U seriji ćemo gledati isti glumački kadar, a snimanje će početi naredne godine.

Turska serija Bozkir  | Stepa  dobija drugu sezonu

Foto Credits: Mynet

Projekat će biti sniman za digitalnu platformu Blu TV, a glumci koji su glumili u prvoj sezoni glumiće i u drugoj. Snimanje kadrova za novu sezonu započeće u toku 2022. godine, tačan datum još uvek nije poznat. Podsećamo, uloge u ovoj seriji tumače Yigit Ozsener, Ekin Koc, Nur Fettahoglu, Merve Cagiran, Bige Onal, Altan Erklekli i drugi. Radnja serije odvija se u malom gradu, koji je okružen stepama i zelenim brdima. U pozadini tih prekrasnih krajolika odigrava se prava detektivska drama. Pronađeno je telo dečaka. Iskusni detektiv Sejfi i njegov mladi pomoćnik Nuri počinju istraživati slučaj. Istraga i lanac tragičnih događaja dovode ih do utjecajnog poduzetnika Abasa i njegove kćerke Dilare.

Prva sezona ove serije imala je premijeru 30. novembra 2018. godine. Emitovano je ukupno deset epizoda. Projekat se radio u produkciji kompanije ARC Film.

NOVO - Ozan Guven završio glumačku karijeru?!

 By: Milt-TV Exposed