Hazal Kaya u novoj Netfliksovoj seriji "Pera"

Hazal Kaya će se možda naći u novoj Netfliksovoj seriji umesto Serenay Sarikaye. Fanovi jedne glumice su veoma srećni dok su fanovi druge veoma uznemireni. Šta se dešava? Fanovi Serenay Sarikaye sa nestrpljenjem su očekivali omiljenu zvezdu u novoj netfliksovoj seriji “Pera”. Glumica koja se borila da nađe projekat nakon završetka snimanja serije FI-CI-PI bila ...

Hazal Kaya u novoj Netfliksovoj seriji "Pera"

Hazal Kaya će se možda naći u novoj Netfliksovoj seriji umesto Serenay Sarikaye. Fanovi jedne glumice su veoma srećni dok su fanovi druge veoma uznemireni. Šta se dešava?

Fanovi Serenay Sarikaye sa nestrpljenjem su očekivali omiljenu zvezdu u novoj netfliksovoj seriji "Pera". Glumica koja se borila da nađe projekat nakon završetka snimanja serije FI-CI-PI bila je nadomak cilja. Ali njena želja nije postala stvarnost.

Serenay nije dobila ulogu. Producent i reditelj Emre Sahin okrenuo se ka Hazal Kayi koja trenutno radi na snimanju filma Benden Ne Olur. Pre toga Hazal je priznala da ona već ima seriju u kojoj bi želela da glumi ako uspe da iskombinuje svoju glavnu ulogu majke sa profesionalnim aktivnostima. Najverovatnije je da govori o ovom projektu "Pera".

By: TV Exposed

NOVO-Can Yaman u središtu kontroverze