Dobar start nove turske serije Tozluyaka

Juče je bila premijera nove turske televizijske serije pod nazivom Tozluyaka. Projekat je ostvario veoma dobre rezultate gledanosti u prvoj epizodi.

Dobar start nove turske serije Tozluyaka

Foto Credits: IMDB

Serija Tozluyaka se emituje na kanalu Fox TV. Ono što može da raduje jesu brojke koje je serija ostvarila u prvoj epizodi koja je emitovana sinoć. Serija je zauzela treće mesto u svim kategorijama rejtinga. Brojke u sve tri kategorije su bile preko 3. U total kategoriji ostvaren je rezultat od 3.42, u AB od 3.69, a u ABC kategoriji rejtinga 3.80.

Sledi kratak opis radnje ovog projekta.

Srećan život Alija i njegovih prijatelja se menja preko noći. Nemaju ništa osim duge noći tajni i sumnji. Kada poveruju da ih pravda neće stići, dogodi se čudo. Čudo koje im se nudi iz izvora sumnje. U stvari, ništa nije kako izgleda. Oni su neustrašivo krenuli u svoj novi život da bi pronašli istinu. Kada se njihovoj snazi doda hrabrost, moraće samo jedno po jedno da otvore vrata te tajne noći. Pronalaženje ključeva neće biti lako…

Uloge u seriji Tozluyaka tumače Kaan Mirac Sezen kao Ali, Tayanc Ayaydin kao Onder, Emre Kinay u seriji Kenan, Dolunay Soysert kao Derya, Ecem Calhan kao Cemre, Ulvi Kahyaoglu u seriji oživljava lik Berka. Pored njih tu su Serra Pirinc, Can Bartu Aslan, Cagla Simsek, Nur Yazar, Kadim Yasar, Nebil Sayin i drugi.

Ceo projekat se radi u produkciji kompanije NTC Medya.

NOVO - Tuba Buyukustun u julu u seriji Zeytin Agaci / Maslinovo drvo

By: TV Exposed