Serija Yali Capkini / Vodomar i pored kritika ima odličan rejting!

Serijal Yali Capkini / Vodomar koji se petkom uveče emituje na televiziji Star, nastavlja svoj uspešan put.

Serija Yali Capkini / Vodomar i pored kritika ima odličan rejting!

Foto Credits: IMDB

Kritike na račun priče serije Yali Capkini, koja je postigla dobru gledanost i privukla brojnu publiku, ne prestaju. Na društvenim mrežama postoje indicije da velika promena priče u drugoj sezoni u odnosu na prvu nije zadovoljila neke gledaoce, naljutila druge i udaljila mali deo gledalaca od serije.

Međutim, kada pogledamo rezultate rejtinga serije, vidimo veoma snažnu podršku publike. Uspešan glavni nastup i jaka harmonija Afre Saracoglu i Merta Ramazana Demira bili su ključ uspona TV serije Yali Capkini.

Duo nastavlja da se ističe kroz dobar proces partnerstva. Kako bi u novoj sezoni publici predstavili drugačiju priču, produkcijski tim i scenaristi serije Vodomar odredili su potpuno novi pristup.

Kvalitetni glumci u novoj sezoni

Ovaj novi sporazum takođe uključuje dodavanje veoma vredne glumice kao što je Binnur Kaya u tim.

Činjenica da je jedan od najistaknutijih mladih talenata novijeg perioda, Tarik Emir Tekin, počeo da se pojavljuje u TV seriji Yali Capkini, učinila je da priča privuče još veću pažnju.

Verna publika turske serije Yali Capkini je malo zbunjena zbog promena koje su doživeli likovi koje su gledali u prvoj sezoni.

Čini se da novi scenaristički tim serije pokušava da stvori drugačije likove od likova prve sezone, ne vodeći računa o intenzitetu emocija koje oni izražavaju. Mnogo je kritika da su novi scenaristi u novoj sezoni izašli iz razvoja i okvira likova i stvorili drugačije likove u odnosu na prvu sezonu.

Mnogi gledaoci dovode u pitanje ovu situaciju, postavljajući pitanja na društvenim mrežama: „Da li su scenaristi gledali prvu sezonu?“ .

Činjenica je i da serija i dalje ostvaruje odlične rezultate rejtinga…

NOVO - Arapska serija Al Hayba – radnja i uloge

By: TV Exposed