Demet Ozdemir uživa u danima odmora (FOTO)

Turska glumica Demet Ozdemir završila je svoj deo posla u ovoj sezoni televizijskih serija. Serija Dogdugun Ev Kaderindir je završena i glumica se nalazi na odmoru.

Demet Ozdemir uživa u danima odmora (FOTO)

Foto Credits: Kalin Haber

Na odmor je otišla sa svojim momkom Oguzhanom Kocom. Par koristi vreme da se odmori i prikupi energiju za naredne izazove i poslove koji ih očekuju. Od ranije je poznato da će odmah po povratku sa odmora, Demet Ozdemir nazad na set. Ovaj put nije u pitanju serije već film. Taj projekat se radi za Netflix digitalnu platformu.

Demet je veoma aktivna na svom zvaničnom Instagram profilu i sa svojim fanovima deli mnogo toga. U poslednjih nekoliko dana sve je veći broj fotografija sa odmora. Sudeći po dobrom raspoloženju na njima, Ozdemir zaista uživa. Lepo vreme, lepo okruženje i ljubav drage osobe – nema sumnje dobitna kombinacija za svakog, pa tako i za ovu sjajnu tursku glumicu. Poslednja objava na Instagramu sakupila je preko 600.000 lajkova za manje od jednog dana. Uz to, prisutan je i veliki broj lepih i pozitivnih komentara na račun izgleda ove sjajne glumice.

NOVO - Bez Ceren u nastavku serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

 By: Milt-TV Exposed