Onur Seyit Yaran i pet zanimljivih činjenica o njemu

Onur Seyit Yaran je jedan od najtalentovanijih turskih glumaca mladje generacije. Ovaj mladić ipak sanja da ostvari karijeru u drugoj evropskoj zemlji.

Onur Seyit Yaran i pet zanimljivih činjenica o njemu

Foto Credits: DiziCentral

Onur Seyit Yaran je neko ko je skrenuo pažnju na sebe svojom glumom ali i atraktivnim fizičkim izgledom. Veliku popularnost je stekao ulogom u TV seriji Kardeslerim | Moja braća. Donosimo vam pet zanimljivih činjenica o njemu, koje možda do sada niste znali.

  1. Onur Seyit Yaran je poliglota. Odlično govori engleski i nemački jezik a aktivno uči španski. San mu je da se pojavi u španskim bioskopima, odnosno nekim španskim projektima.
  2. Onur je veliki ljubitelj šaha i čak je učestvovao na državnim turnirima u ovom sportu. U srednjoj školi se bavio fudbalom i bio veoma talentovan, a završio je i sportsku akademiju.
  3. Njegov idol je Kivanc Tatlitug. Onur Seyit Yaran je 2016. godine bio prvi na takmičenju Najbolji model Turske a takmičio se i na Izboru za najbolji model sveta. U intervjuu koji je dao tokom takmičenja pre šest godina izjavio je da je njegov idol upravo Tatlitug.
  4. Prvu ulogu imao je u TV seriji Kalk Gidelim 2017. godine a nakon toga se pojavio u seriji Vuslat. Godinama unazad pohadja časove i kurseve glume i unapredjuje svoje glumačke sposobnosti. Koliko je napredovao pokazao je u seriji Kardeslerim | Moja braća, koja mu je treća u karijeri i donela veliki broj fanova širom sveta.
  5. Uloga Doruka u pomenutoj seriji mu je donela nekoliko priznanja medju kojima se ističe nagrada za "Rising Star of the Year". tj. najbolju mladu zvezdu godine koju dodeljuje GQ magazin. Vrlo važna za njegovu karijeru biće naredna serija u kojoj će se pojaviti i u kojoj će tumačiti glavnu ulogu. Oni koji su upućeni u stanje u svetu turskih serija nemaju dilemu da će naredni projekat odrediti put karijere ovog talentovanog glumca.

NOVO - Gokberk Demirci glavni glumac nove dnevne serije Uvey Baba / Očuh!

By: TV Exposed