Gokberk Demirci glavni glumac nove dnevne serije Uvey Baba / Očuh!

Turski glumac Gokberk Demirci je izgradio svoje ime u dnevnoj TV seriji Yemin | Zakletva. Uskoro ćemo ga gledati u novom projektu.

Gokberk Demirci glavni glumac nove dnevne serije Uvey Baba / Očuh!

Foto Credits: RiriNano

Gokberk Demirci je bio sjajan u svojoj ulozi u seriji Yemin. Tokom 503. epizode tumačio je glavni lik, dok su njegove partnerke menjane. Mnogi smatraju da je on sam "na svojim ledjima" izneo ovu TV seriju i verovatno su u pravu.

Mnogi su se i pitali koji će biti njegov naredni korak u glumačkoj karijeri. Gokberk Demirci je već doneo odluku i uskoro ćemo ga gledati u novoj dnevnoj seriji. Naziv njegove nove serije je Uvey Baba | Očuh. Reč je o još jednoj adaptaciji literarnog dela. Radnja ove nove turske serije ispričaće tragičnu ljubavnu priču Bahar i Adnana, kao i priču njihove kćerke Lamie. Oni su spojeni i razdvojeni smrću, lažima i osvete. Vrlo brzo saznaćemo ko će biti Demircijeva partnerka u seriji, kao i ostatak glumačkog kadra.

Serija Očuh će biti emitovana na turskom Fox TV. Datum premijere još nije objavljen ali biće poznat već narednih dana. Biće to jubilarna, deseta uloga u Gokberkovoj karijeri. Pored pomenute serije Yemin gde se istakao likom Emira glumio je i u serijama Ask Laftan Anlamaz, Adini Sen Koy, Hayatimin Aski i drugim.

Prvu ulogu imao je 2013. godine u istorijskoj seriji Osmanlida Derin Devlet.

NOVO - Berker Guven brani Nihal Yalcin da gleda njegove serije

By: TV Exposed