Bez Ceren u nastavku serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

Turska serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata biće nastavljena početkom narednog meseca. Radnja druge sezone ove serije događaće se pet godina nakon radnje iz prve sezone.

Bez Ceren u nastavku serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

Foto Credits: Fox TV

Snimanje druge sezone je već počelo, ali sa promenama u glumačkom kadru u odnosu na prvi deo. U prvih 39 epizoda koliko je do sada emitovano gledali smo Melisu Dongel u ulozi Ceren Basar. Ceren je bliska prijateljica Ede Yilmaz ( Hande Ercel) i često se pojavljivala u kadru. U nastavku nećemo gledati njen lik u seriji. Melisa Dongel trenutno radi na drugom projektu, na novoj televizijskoj seriji koja će takođe biti emitovana ovog leta. U pitanju je turska adaptacija korejske drame Cunning Single Lady. Odabran je gotovo kompletan glumački kadar za ovaj projekat. Ono što još uvek nije poznato je turski naziv ovog rimejka.

Melisa Dongel će tumačiti značajnu ulogu u ovoj novoj seriji. Pored nje u ulogama gledaćemo još poznatih imena. Tu su Sevda Bas, Mehmet Korhan Firat, Zeynep Kankonde. Gunay Karacoglu. Pored njih u seriji će glumiti i Ceren Koc, Ilhan Sen, Burak Yoruk, Burcu Ozberk i drugi.

NOVO - Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal odbili milionsku ponudu!

 By: Milt-TV Exposed