Hande Ercel i Kerem Bursin stigli zajedno na snimanje – evo šta je rekao glumac! (VIDEO)

Juče je nastavljeno snimanje turske serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. U centru pažnje bili su Hande Ercel i Kerem Bursin.

Hande Ercel i Kerem Bursin stigli zajedno na snimanje – evo šta je rekao glumac! (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

To ni ne čudi, s obzirom da smo pre samo nekoliko nedelja saznali da su njih dvoje u ljubavnoj vezi u privatnom životu. Podsećamo, par je zajedno boravio na odmoru na Maldivima. Tokom boravka razmenjivali su zanimljive Instastorije i lepe poruke. Već tada su mnogi sumnjali da između njih dvoje ima nešto više od prijateljstva. Po povratku sa ove egzotične destinacije, Hande i Kerem su uslikani kako se drže za ruku. Mediji su tada u velikoj meri pisali o njihovoj ljubavnoj vezi, što par nije demantovao. Sudeći po objavama koje su nastavili da postavljaju, ljubav između njih cveta.

Hande Ercel i Kerem Bursin juče su zajedno stigli na set. Veliki broj novinara okupio se oko njih i želeo da sazna mnoge detalje. Između ostalog novinari su poželeli sreću novom ljubavnom paru. Kerem Bursin je na tren zastao i zahvalio se na lepim željama. Željama, kojima se i mi priključujemo.

NOVO - Sjajne vesti o stanju Buraka Sergena

 By: Milt-TV Exposed