Važna promena u seriji Kirli Sepeti | Prljavi veš

Serija Kirli Sepeti | Prljavi veš, koja se emituje nedeljom uveče na TV kanalu Now, bila je izuzetna produkcija sa svojom jakom glumačkom postavom.

Važna promena u seriji Kirli Sepeti | Prljavi veš

Foto Credits: IMDB

U seriji glume važna imena kao što su Ayca Bingol, Ceren Moray, Cansu Tosun, Melisa Dongel, Halil Ibrahim Ceyhan, Serkay Tutuncu i Bestemsu Ozdemir.

Odmah da podsetimo da je TV serija Kirli Sepeti | Prljavi veš u nedelju uveče imala veoma dobru predstavu protiv rivalskih TV serija po imenu Teskilat i Yargi i privukla široku publiku.

U prethodnim sezonama nikada nije postojala serija koja se tako snažno takmičila sa TV serijama Presuda i Organizacija.

Kritike za scenario

Natprosečna gledanost TV serije Kirli Sepeti nedeljom uveče može se tumačiti i kao uspeh njene priče. Međutim, nedavno su se na društvenim mrežama pojavile razne kritike na račun scenarija serije.

Bilo je kritika da serija nema priču koja bi joj omogućila snažan napredak, kritikovani su postupci likova za novac, a stavovi ženskih likova u njihovim odnosima sa muškarcima dovedeni u pitanje na društvenim mrežama.

Drugim rečima, percepcija da je projekat TV serije pod nazivom Kirli Sepeti | Prljavi veš imao veliku bazu fanova i da je dobio dobre ocene, ali da ima problema, odrazila se u komentarima na društvenim mrežama. Znak potpuno novog koraka ka priči u novom procesu dat je promenom scenariste. Umesto Nermin Yildirim, iskusne scenaristkinje serije, dva nova imena su određena za pisanje scenarija.

Kakve promene nas očekuju u seriji i njenoj priči, ostaje da vidimo.

View this post on Instagram

A post shared by NOW (@nowtvturkiye)

NOVO - Pred nama je uzbudljiva epizoda serije Gaddar | Nemislosrdan!

By: TV Exposed