Hande Ercel i Serkan Cayoglu ponovo u istoj seriji? Realnost ili samo želja fanova?!

Turska glumica Hande Ercel potpisala je ugovor za rad na Disney Plus digitalnoj platformi. Glumica će tumačiti glavnu žensku ulogu u novom projektu koji se još priprema i to je sve što se zna u vezi ovog posla.

Hande Ercel i Serkan Cayoglu ponovo u istoj seriji? Realnost ili samo želja fanova?!

Foto Credits: Internet Haber

Hande Ercel će se pojaviti kao glavna glumica u novoj seriji Disney Plus digitalne platforme. Projekat koji joj je ponuđen je u fazi odobravanja od strane glumice. Tačnije, Hande čita scenario i traži najbolje rešenje za novi projekat.

Izvesno je dakle da ćemo Ercel gledati u novoj seriji a to samo po sebi donosi i otvara mnoga pitanja. Jedno od njih je svakako i to ko će tumačiti glavnu mušku ulogu. S obzirom da je njen momak Kerem Bursin već angažovan na drugom projektu, takođe na Disney Plus platformi, izvesno je da nećemo ponovo gledati duo iz serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata.

Međutim, kao realno nameće se ponavljanje para iz druge serije. Odnosno, više je to želja fanova.

Prema pisanju na društvenim mrežama ogroman broj fanova turskih serija bi voleo da na sceni ponovo zajedno vidi Hande Ercel i Serkana Cayoglua. Podsećamo, njih dvoje su ranije glumili zajedno u seriji Halka i ostavili veoma dobar utisak. Bilo je to pre eksplozije popularnosti ove turske glumice, pa bi novi projekat u kom bi se eventualno njih dvoje ponovo pojavili kao glavni glumci privukao mnogo pažnje.

Za sada je sve to na nekoj želji i ideji. Ljudi sa Disney Plus digitalne platforme i te kako prate dešavanja i opcija da i Serkana Cayoglua privole na rad na njihovoj platformi uopšte nije nemoguća misija. Pogotovo kada se u obzir uzme veliki broj poznatih imena koji će raditi na njihovim novim turskim serijama. Ukoliko do toga dodje, ne bi bilo iznenađenje da ponovo gledamo odličan par iz serije Halka u novom projektu.

NOVO - Berk Oktay najavio veridbu!

 By: Milt-TV Exposed