Hazal Kaya sve iznenadila novim projektom

Poznata imena udružila su se oko projekta rađenog za bioskop, istoimene  knjige “Benden Ne olur”, koju je napisala Aslı Kızmaz. Nur Fettahoglu, Hazal Kaya, Selin Kerekerci, Enis Arıkan i Elcin Afacan, okupili su se zbog filma koji nosi Medyapımov potpis i objavama na društvenim mrežama iskazali svoju sreću. U ovom simpatičnom susretu poznatih glumaca, Hazal ...

Hazal Kaya sve iznenadila novim projektom

Poznata imena udružila su se oko projekta rađenog za bioskop, istoimene  knjige “Benden Ne olur”, koju je napisala Aslı Kızmaz.

Nur Fettahoglu, Hazal Kaya, Selin Kerekerci, Enis Arıkan i Elcin Afacan, okupili su se zbog filma koji nosi Medyapımov potpis i objavama na društvenim mrežama iskazali svoju sreću.

U ovom simpatičnom susretu poznatih glumaca, Hazal Kaya je privukla pažnju svojim drugačijim imidžom. Glumica je u svoj post dodala i poruku "Ne mogu izdržati" ... Fanovi Hazal Kaie poslednji put su gledali poznatu glumicu u TV seriji Naša priča 2019. Nekoliko meseci nakon rođenja sina Fikreta Alija, Hazal Kaya se vraća na scenu.

Nur Fettahoglu je sa svog Instagram naloga objavila fotografiju koja je pobrala veliki broj lajkova, uz neobičan komentar „Mesne kuglice su hleb, sirove mesne okruglice”.  

Selin Čekerci je objavila istu fotografiju i napisala: "Gde je ovaj Tahtasaraj?"  Njeni pratioci su komentarisali: "Pogledajte tim, kao što je Liga šampiona."

Elcin Afacan je istu fotografiju  objavila sa svog profila. Glumac Enis Arıkan je objavio fotografiju na kojoj pokazuje paradajz u ruci sa izjavom da je bez hormona. Takođe se nasmešio uz napomenu "Rođen velik kao ja".