Devrim Ozkan osvaja sve veće simpatije zbog serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi

Interesovanje za Devrim Ozkan, koji igra policijski lik po imenu Songul u TV seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, koja se susrela sa publikom na Show TV, eksponencijalno je poraslo poslednjih nedelja.

Devrim Ozkan osvaja sve veće simpatije zbog serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi

Foto Credits: IMDB

Simpatije za glumicu, koja je sa Ertanom Sabanom dala veoma uspešan nastup u seriji, oduševile su publiku, a akcije na društvenim mrežama su znatno porasle.

Devrim Ozkan, koja je ranije igrala važne uloge u svojoj karijeri, dobila je veliku podršku svojih obožavalaca na društvenim mrežama. Ali ovaj put je malo drugačije. Zato što toliko odgovara Songulinom liku da njena ljubav prema ulozi ima veliki uticaj na uspeh serije. Songul je policijski lik i ljubav publike prema njoj takođe povećava pozitivnu percepciju prema ovoj profesiji.

Serija Arka Sokaklar koja traje veliki broj sezona, takođe godinama stvara percepciju na ekranima kao predstavnika uspešnih policajaca i pozitivnih priča o njima. Čini se kao veliki gubitak što je Sevket Coruh najavio da neće biti na ekranima ove sezone, nakon ogromnog uticaja koji je napravio likom Mesuta. Međutim imena kao što su Zafer Ergin, Ozgur Ozan, Oya Okar, Ilker Inanoglu i Ozan Cobanoglu će nastaviti svoje uloge.

Ne ostaje neprimećeno da Devrim Ozkan pokazuje sličnost sa uspešnim i popularnim likovima iz TV serije Arka Sokaklar, u novoj TV seriji pod nazivom Gelsin Hayat Bildigi Gibi, koja se emituje na Show TV-u.

View this post on Instagram

A post shared by @devrimozkan

NOVO - Serdem Pacal o glumi i  ulogama

By: TV Exposed