Nove turske serije koje počinju u novembru 2020. godine

Turski šou biznis je često nemilosrdan. Serije koje beleže nizak rejting budu otkazane veoma brzo, neke i nakon samo nekoliko epizoda. Najsvežiji primer je serija Seref Sozu / Časna reč koja je svoje finale doživela u 4. epizodi. Opstanak projekta zavisi isključivo od rejtinga, tj. gledanosti. Zbog toga neke serije traju više godine, a druge ...

Nove turske serije koje počinju u novembru 2020. godine

Turski šou biznis je često nemilosrdan.

Serije koje beleže nizak rejting budu otkazane veoma brzo, neke i nakon samo nekoliko epizoda. Najsvežiji primer je serija Seref Sozu / Časna reč koja je svoje finale doživela u 4. epizodi. Opstanak projekta zavisi isključivo od rejtinga, tj. gledanosti. Zbog toga neke serije traju više godine, a druge se završe posle par epizoda. Međutim, to ne menja ništa kada je u pitanju priprema novih projekata. Uveliko se sprema zaista veliki broj serija, a neke će premijeru doživeti već narednih dana.

U novembru 2020. godine nas očekuju premijere čak devet turskih serija. O svakoj od ovih serija će biti reči posebno na našem portalu, a neke smo već i pominjali. U pitanju su serije Alev Alev, Akinci, Kefaret, Iyi Aile Babasi, Son Yaz, Sol Yanim, Bir Annenin Gunahi, Seni Cok Bekledim i Marasli.

Sve epizode ovih novih serija moći ćete sa prevodom da gledate na MOVTEX.COM.

NOVO - Asli Enver prozvala Serenay Sarikayu?

By: TV Exposed