Turske serije četvrtkom - borba između Icimzdeki Ates, Duy Beni i Seni Kalbime Sakladim!

Bićemo svedoci velikog takmičenja od 3 nove turske letnje serije u četvrtak uveče. Prošle nedelje je na ATV TV ekranu emitovana prva epizoda serije Icimzdeki Ates. Serija, u kojoj važne uloge igraju Ceren Benderlioglu i Burak Sevinc, koja se izdvaja kao avantura 4 mlada advokata. Ipek Filiz Yazici, Atakan Hosgoren, Gizem Arikan i Demirhan Demircioglu tumače ove mlade advokate.

Turske serije četvrtkom - borba između Icimzdeki Ates, Duy Beni i Seni Kalbime Sakladim!

Foto Credits: DiziCentral

Druga serija koja će se emitovati četvrtkom uveče, a prva epizoda biće emitovana na ekranu TRT1 ove nedelje je Seni Kalbime Sakladim. Nova serija će publici biti predstavljena kao romantična komedija. Sevda Erginci će posle duže pauze zauzeti svoje mesto na ekranu sa zabavnom produkcijom umesto dramskih projekata. Ekin Mert Daymaz takođe privlači pažnju kao neko ko će tumačiti glavnu mušku ulogu u ovoj seriji.

U konkurenciji četvrtkom, počev od 7. jula, u takmičenju će učestvovati serija Star TV-a Duy Beni / Čuj me. Od jula, trka za rejting u četvrtak uveče biće prilično teška.

Icimzdeki Ates privlači pažnju kao omladinska priča i serija koja se fokusira na pravo. TV serija Duy Beni je takođe produkcija za mlade ali ima tragičnu priču.

Pored jakih dramskih priča ove dve serije, kao zabavna romantična komedija Seni Kalbime Sakladim će se boriti da se istakne u gledanosti.

Takmičenje u četvrtak biće veoma uzbudljivo i odlična trka u letnjim mesecima.

U svemu tome moći će da uživaju svi oni koji rado gledaju turske televizijske serije.

NOVO - Nastavlja se ozbiljan rad za novu tursku seriju Hakime Hanim

By: TV Exposed