Glumci serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice o tajni uspeha projekta!

Nastavlja se druga sezona TV serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se petkom uveče sastaje sa publikom na Show TV-u.

Glumci serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice o tajni uspeha projekta!

Foto Credits: IMDB

Ekipa serije nastavlja intenzivno da radi na setu. Serija, koja je postigla veliki uspeh u prvoj sezoni, zadržala je snagu priče u drugoj sezoni i ostvarila veoma dobre rezultate u gledanosti.

Mujde Uzman, koja je privukla pažnju svojim likom Alev u TV seriji Kizilcik Serbeti, njeni fanovi cene zbog njenog uspešnog nastupa. Prijatelji glumice takođe su zainteresovani za njenu ulogu. Neke glumice su ranije izjavile da bi želele da glume Alev ako u priči postoji neka druga uloga osim njihovog sopstvenog lika.

Sjajna glumica Mujde Uzman je takođe veoma zadovoljan što je ponovo na snimanju sa tako uticajnom ulogom. Glumica je privukla pažnju izjavom:

„Ovo mi je 20. godina u profesiji, ali ovo je moja prva uloga u kojoj osećam da sam zaista stvorila lik.”.

Scenario i realna priča

U prvoj epizodi serije koju je Ali Sunal predstavio na Bloomberg HT; bili su prisutni Settar Tanriogen, Sibel Tascioglu i Mujde Uzman, uspešni glumci serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, a serija nastavlja da obara rekorde u gledanosti i postala je fenomenalna.

Settar Tanriogen je ovim rečima izrazio tajnu projekta Kizilcik Serbeti;

„Prvo i najvažnije je scenario, drugo, što je jednako važno, glumci i režija. Svi zajedno. Produkcija, scenario, glumačka ekipa i režija su izuzetno harmonični. To je nešto što sam doživeo prvi put u svom profesionalnom životu... Scenario je prikladan, blizak logici, iz svakodnevnog života. “.

Sibel Tascioglu je govorila o tajni uspeha serije rekavši: „Mi pričamo priču sa veoma stvarnog mesta, a ljudi kažu: ’I ja doživljavam istu stvar'.”.

NOVO - The Winter King | Zimski kralj – radnja i uloge

By: TV Exposed