Firat Tanis je spolja ozbiljna osoba, a zapravo je veseo?!

Turski glumac Firat Tanis je stalno na dnevnom redu kao jedan od najuspešnijih glumaca poslednjih godina.

Firat Tanis je spolja ozbiljna osoba, a zapravo je veseo?!

Foto Credits: Haberturk

Poznati glumac, koji je svoje majstorstvo u stvaranju likova pokazao ulogama u serijama Zeytin Agaci i  Kulup emitovanim na Netflixu, takođe ima uspešan nastup u TV seriji Adim Farah / Zovem se Farah.

Iskusni glumac je u poslednje vreme zauzet i TV serijama i pozorišnim radom, a učestvovao je i u novim filmovima, nudeći svojim obožavaocima mnogo opcija za gledanje.

Firat Tanis, koji savladava svaku ulogu i otkriva svoje talente u svakom novom liku, poznat je i kao veoma ozbiljna osoba kada se posmatra spolja.

Međutim, prema rečima poznatog glumca, to nije tačno. U intervjuu listu Hurriyet, Firat Tanis je rekao sledeće o “optužbama” da je on neko ko samo izgleda zainteresovan za svoj posao:

„Veoma je dosadno! Tako sam umoran od sopstvene ozbiljnosti. Zato što nije stvarno. Smešan sam, da li verujete? U stvari, ja sam vesela osoba, skoro do te mere da sam razmažen. Pitam se da li i vi imate predrasude prema meni?".

O očinstvu

Objašnjavajući da je novo doba u njegovom životu počelo rođenjem devetogodišnje ćerke Zeynep, poznati glumac je objasnio šta je očinstvo sledećim rečima:

Očinstvo ima ovaj osećaj: Zeynep će jednog dana pročitati šta je ovde napisano. To ima mnogo veze sa poznavanjem ovoga. Odjednom percepcija vremena postaje zanimljiva, ja sam negde između svog oca i sopstvenog očinstva.

To je prava stvar, gde zapravo stojim na jednom mestu u životu, a da stvarno ne poziram.”.

NOVO - Serija Bambaska Biri / Neko drugi stvara svoju vernu publiku

By: TV Exposed