Uzbudljiva radnja serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla tek predstoji!

Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla jedna od popularnih TV serija na ATV ekranima ponedeljkom uveče, postao je projekat koji je svojim uzbudljivim scenama privukao pažnju miliona gledalaca.

Uzbudljiva radnja serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla tek predstoji!

Foto Credits: Internet Haber

Pošto su Berk Oktay i Seray Kaya veoma uspešan par u TV seriji, Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla je uspešno zatvorio 2022. godinu. Doći će do značajne promene u priči serije, koja će svojim gledaocima 2023. godine predstaviti moćne scene. Nakon venčanja likova Firat i Elif, stvari će se pomeriti na sasvim drugo mesto.

Očekuje se velika promena u priči serije, sa stavom Umran koja je započela rat protiv Elif, kao i to šta će Dila uraditi. Publika, očarana prelepim scenama Elif i Gunes, postaje veoma nervozna na scenama Umran i Dile. Sa dolaskom do izražaja u priči likom Sude, ambiciozne i idealističke žene, jednačina će se dosta promeniti u seriji. Među svim ovim događajima, šta će Firat uraditi i koliko će usvojiti Elif je još jedan detalj koji se željno iščekuje. Prema fanovima serije, Elif sada mora da se promeni. Publika, koja je poslala poruku na društvenim mrežama, rekla je: „Elif sada mora biti jaka žena. Šta može da postigne plačući sve vreme.“.

 Među 3 opasne žene kao što su Umran, Dila i Sude, lik Elif izgleda izuzetno slab. Ljubitelji serije, koji smatraju da lik Elif, koja se sprema za veliki rat za Gunes, treba snažnije pozicionirati u priči, smatraju da u Bir Kucuk Gun Isigi ništa neće biti isto. Jedan od gledalaca smatra: „Prava bitka za Elif počinje posle toga. Ako Elif nastavi sa ovim tihim stanjem, desiće joj se još stvari.”.

Jedno je sigrno, zanimljiva radnja nas tek očekuje. Sve ovo što se do sada desilo pomalo izgleda i kao samo najava za uzbudljive epizode koje su pred nama.

NOVO - Počelo snimanje serije Benim Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed