Pauza u seriji Uc Kurus / Tri novčića

Turska serija Uc Kurus / Tri novčića jedna je od onih o kojima se najviše priča i piše. Projekat je najavljen kao naslednik Cukura, ali se čini da ne može da dostigne te visine.

Pauza u seriji Uc Kurus / Tri novčića

Foto Credits: IMDB

Serija Uc Kurus je odmah nakon prve epizode izazvala mnogo kontraverzi. Pojedina udruženja građana su čak tražila da se serija ukloni iz emitovanja, zbog kako su naveli diskriminacije Roma. To se nije dogodilo i projekat je prošao uz „samo“ administrativne kazne RTUK-a.

Nakon toga pisalo i pričalo o navodnom sukobu na setu ove serije. Uraz Kaygilaroglu koji je označen kao jedan od učesnika sukoba je juče demantovao te navode. Navodno se Uraz sukobio sa režiserom i producentom ovog projekta. Prema njegovim tvrdnjama, nikakav sukob se nije desio.

Juče je potvrđena informacija koja se odnosi na emitovanje ove turske serije. Serija Uc Kurus / Tri novčića odlazi na kratku pauzu. Sledeće nedelje neće biti emitovana nova epizoda. Narednu epizodu ove serije gledaćemo 10. januara.

Rejting projekta nije toliko visok, kako je možda očekivano, ali je dovoljan da projekat opstane u sve surovijim uslovima za turske TV serije...

NOVO - Erkan Petekkaya uspešno operisan!

 By: Milt-TV Exposed