Poznato kada počinje nova turska serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Rabia Soyturk, koja je rođena u Trabzonu 1996. godine, postala je jedna od mladih glumica o kojima se najviše priča u svetu turskih TV serija poslednjih godina.

Poznato kada počinje nova turska serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Foto Credits: IMDB

O glumici, koja je privukla pažnju ulogom Suvejde u seriji Sahsiyet / Ličnost u dosadašnjoj karijeri, koju je započela 2018. godine, govorilo se i zbog lika Selen u seriji Gulperi.

Rabia Soyturk se pojavila ispred kamere sa Nurgul Yesilcay u seriji Gulperi i tada je bila još veoma mlada. Glumica, koja je od tih dana dosta napredovala, sada se sastaje sa Nurgul Yesilcay na istom setu za projekat nove TV serije serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo.

Oni koji željno iščekuju seriju Kanala D bacili su oko na Rabiu Soyturk!

Glavni projekat koji je Rabiu Soyturk doveo u prvi plan bila je TV serija pod nazivom Benim Adim Melek / Zovem se Melek, u kojoj glavne uloge igraju Kutsi i Nehir Erdogan. Soyturk je bila toliko uspešna u liku Defne u ovom projektu da je za kratko vreme stekla veliku bazu obožavalaca.

Glumicu, koja je imala iskustvo i u istorijskim serijama u projektu sa TV serijom Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk, gledali smo i u seriji Duy Beni / Čuj me, koja je počela tokom leta i trajala je 20 epizoda.

Rabia Soyturk, koja je za kratko vreme osvojila ljubav mladih sa likom Ekim koji je igrala, dostigla je vrhunac popularnosti. Uskoro ćemo je gledati u novoj seriji Veda Mektubu, a evo i video najave prve epizode ovog projekta koji počinje narednog ponedeljka, 27. februara na Kanalu D.

NOVO - Elcin Sangu, Irem Helvacioglu, Ezgi Mola, Hande Ercel i druge glumice na istom zadatku!

By: TV Exposed