Radnja serije Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo donosi priču od pre 40-50 godina?!

Od kada je izašla video najava turske serije Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo, turski mediji se bave analizom same najave i serije. Evo i do kojih zaključaka su došli.

Radnja serije Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo donosi priču od pre 40-50 godina?!

Foto Credits: Haberler

Serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo je novi projekat u kom će glavnu ulogu tumačiti Cagatay Ulusoy. Njegova partnerka na sceni će biti Alina Boz. U pitanju je jedan od najiščekivanijih projekata u novoj sezoni. Snimanje serije je u toku i iz dana u dan dobijamo sve više informacija o samoj radnji koja nas očekuje.

Analizom video najave ove nove turske serije koja je objavljena, novinari su došli do zaključka da će priča u ovoj novoj turskoj seriji biti smeštena u 70. i 80. godine prošlog veka. Postoji nekoliko detalja po kojima su to zaključili.

Od ranije je poznato da će Cagatay Ulusoy u ovom projektu tumačiti lik modnog dizajnera, a u najavi je viđeno da koristi šivaću mašinu karakterističnu za taj period. Uz to, njegova garderoba iz video najave govori u prilog tome da je priča u seriji vezana za period od pre 40-50 godina. Jedan deo se posebno izdvaja a to su tregeri. Sada je zaista retko pronaći muškarce koji nose tregere za pantalone, ali u to doba su bili zaista veoma popularni. Zvaničnih informacija nema, ali sve ukazuje na to da su ovaj put turski mediji na dobrom tragu.

Podsećamo, serija Suslu Korkuluk se radi u produkciji kompanije OGM Pictures i biće emitovana na televizijskom kanalu TV8.

NOVO - Serkan Altunorak ima novu ulogu

 By: Milt-TV Exposed