Nije šala – 1. aprila počinju dve nove turske serije

Lepe vesti za sve fanove turskih serija. U četvrtak, 1. aprila nas očekuju premijere dve nove turske serije. U pitanju su serije Camdaki Kiz / Devojka iza stakla i Bir Zamanlar Kibris / Kipar. Camdaki Kiz nam donosi priču o predivnoj mladoj ženi, Nalan. Nalan je jedina kćerka iz bogate porodice koja je odrasla u ...

Nije šala – 1. aprila počinju dve nove turske serije

Lepe vesti za sve fanove turskih serija.

U četvrtak, 1. aprila nas očekuju premijere dve nove turske serije. U pitanju su serije Camdaki Kiz / Devojka iza stakla i Bir Zamanlar Kibris / Kipar.

Camdaki Kiz nam donosi priču o predivnoj mladoj ženi, Nalan. Nalan je jedina kćerka iz bogate porodice koja je odrasla u luksuzu, okružena ljubavlju i brigom njenih najbližih. Završila je najbolje škole i počela da radi u najvećem lancu hotela u Turskoj, Koroglu kompaniji. Tamo će se susresti sa Sedatom Korogluom, naslednikom bogatstva te kompanije. Ljubav dvoje mladih ljudi će rezultirati bračnom ponudom. Međutim, iako sve deluje kao bajka, iz prošlosti Nalan i Sedat kriju mračne tajne koje će njihove živote odvući u haos i tamu.

Druga serija predstavlja povratak Serkana Cayoglua na TV ekrane. U pitanju je istorijska serija Bir Zamanlar Kibris / Kipar. U njoj će glumiti turskog obaveštajca, koji se igrom sudbine pronašao na ostrvu Kipar u trenutku kada se odlučuje o sudbini miliona ljudi. Njegov lik u seriji je do sada imao iskustva u raznim poslovima, čak i ilegalnim, ali će morati da prođe kroz veoma emotivne momente tokom događaja na ostrvu. Moraće da napravi neke veoma teške izbore.

Već u narednim danima možete očekivati video najave ove dve nove turske serije. Serije Camdaki Kiz i Bir Zamanlar Kibris moći ćete sa prevodom da gledate na MOVTEX.COM

NOVO - Evo kada će biti finale turske serije A.riza

By: TV Exposed