Nova nagrada za seriju Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Dodela nagrada Leader Brand Awards, koju je po treći put organizovala kompanija Strong Media, održana je prethodne večeri u hotelu Hilton Bomonti u Istanbulu.

Nova nagrada za seriju Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: IMDB

Mnoga poznata imena prisustvovala su večeri, čiji su domaćini bili glumci Ceren Benderlioglu i Hakan Bilgin. U noći kada je Sevval Sam izašla na scenu, učesnici su imali prijatne trenutke.

Dobitnik nagrade za najbolju seriju godine bila je popularna TV serija Kanala D Uc Kiz Kardes / Tri sestre. Serija, koja je počela u februaru, a prvu sezonu završila u junu, imala je veliku veliki uspeh u emitovanim epizodama.

Sa uspešnom izvedbom serije Uc Kiz Kardes, očekuje se da će u drugoj sezoni ponovo uticati na milione gledalaca. Nije prošlo nezapaženo i to da je serija dobijala nagrade jedna za drugom i svojom snažnom pričom i efektnim glumcima.

Reditelj fenomenalne serije Eda Teksoz, producent Inci Gundogdu, kao i Iclal Aydın, Veda Yurtsever, mladi glumci Melisa Berberoglu i Nazli Senem Unal prisustvovali su večeri zajedno.

Iclal Aydın je dala izjavu medijima:

„Završili smo prošlu sezonu nagradom. Novu sezonu otvaramo još jednom nagradom za najbolju seriju godine. Ovo je važna motivacija da počnete još bolje. Zahvaljujemo se onima koji su nam dodelili ovu nagradu. Naravno, najviše našoj publici.“.

NOVO - Fikret Kuskan u glavnoj ulozi u novoj seriji

By: TV Exposed