Fikret Kuskan u glavnoj ulozi u novoj seriji

Fikret Kuskan spada u grupu iskusnih, veoma kvalitetnih turskih glumaca. U narednom periodu Fikret će raditi i na digitalnoj platformi.

Fikret Kuskan u glavnoj ulozi u novoj seriji

Foto Credits: Dizilah

Za razliku od velikog broja njegovih kolega koji snimaju ili će snimati za Disney Plus, Fikret Kuskan će raditi na domaćoj digitalnoj platformi. Reč je o digitalnoj platformi turskog nacionalnog TV kanala TRT, koja nosi naziv TRT Dijital. Ova platforma sa radom počinje na jesen, a na njoj ćemo gledati nekoliko zanimljivih serija.

Jedna od njih nosi naziv Yangin Gunleri Independenta, a glavnu ulogu u njoj će tumačiti upravo Fikret Kuskan. Producenti ove serije su Hasan Kacan i Mustafa Uslu. Na poziciji režisera je Omer Farzk Sorak. Reč je o istorijskoj drami koja će doneti priču o stvarnom dogadjaju. Pratićemo dešavanja oko tankera MT Independenta koji se 15. novembra 1979. godine sudario sa grčkim teretnim brodom na južnom ulazu u Bosfor i eksplodirao. Gotovo cela posada tankera je izgubila život u ovoj nesreći. Olupina broda je gorela nekoliko nedelja što je u mnogome zagadilo vazduh i more oko Istanbula.

Fikret Kuskan će u seriji tumačiti lik Alija koji je imao značajnu ulogu u tom dogadjaju. On je pomogao mnogim stanovnicima Istanbula nakon ove nesreće.

Ostatak glumačkog kadra nove serije Yangin Gunleri Independenta će biti poznat u narednom periodu.

NOVO - Italijanska lepotica partnerka Cana Yamana u seriji El Turco?!

By: TV Exposed