Objavljena najava nove turske dnevne serije Yazgi / Sudbina (VIDEO)

O novoj turskoj seriji Yazgi / Sudbina je već bilo reči. Nakon objavljivanja prve video najave ove serije, interesovanje za projekat je postalo još veće.

Objavljena najava nove turske dnevne serije Yazgi / Sudbina (VIDEO)

Foto Credits: Haberler

Objavljena je video najava nove turske dnevne serije Yazgi / Sudbina, koja će se uskoro sretati sa publikom na ekranima TV8 svakog radnog dana. Brojna publika sa radoznalošću i velikim uzbuđenjem čeka novu seriju Yazgi u produkciji kompanije Acun Media sa Erkanom Mericom i Yagmur Ozturk u glavnim ulogama.

Scenario serije, koju režiraju Hakan Sahin i Filiz Polat Turan, priprema brojna ekipa. Iz tog razloga je u priči o dnevnim serijama stvoreno veoma snažno i dugotrajno okruženje.

U glumačkoj postavi serije Sudbina pored Erkana i Yagmur su i Alper Turedi, Elvan Boran, Buket Dereoglu, Numan Cakir, Ufuk Kaplan, Cem Baza, Derya Kurtulus Oktar, Hulya Diken, Ceren Yavuz, Halil Ibrahim Yilmaz, Melih Ozkaya. Uloge u ovoj novoj dnevnoj TV seriji će imati i Zeynep Utku, Denisa Gultekin, Yasemin Nur Ozturk i Cemal Gonen.

Serija Yazgi / Sudbina uskoro će se susresti sa publikom na ekranima TV8 tokom dana, radnim danima, ali još nema informacija o datumu emitovanja, odnosno kada će biti premijera ovog projekta.

Prema najavi, serija u kojoj će se rešavati sukobi između likova i otkrivene tajne, nosiće mnoge tragove prošlosti i porodice.

NOVO - Serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar postaje sve misterioznija

By: TV Exposed