Serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar postaje sve misterioznija

Serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar, koja je počela da se snima za letnju sezonu, ali je odlučeno da se emituje u septembarskoj sezoni, stigla je na ekran trećom epizodom u utorak, 13. septembra.

Serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar postaje sve misterioznija

Foto Credits: DiziCentral

Izlaskom prve epizode ​​nove sezone serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre ove nedelje, projekat je izgubio neke ocene. U noći kada je emitovana prva epizoda nove sezone hit TV serije Kanala D, Uc Kiz Kardes, Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar je svojom trećom epizodom došao na novi test. Projekat Savršeni stanar, koji je prošle nedelje zauzeo 2. mesto u total kategoriji i AB, takođe je bio 3. u ABC1 kategoriji rejtinga.

Serija, čija je prva epizoda emitovana 30. avgusta, bila je 3. u totalu, 4. u AB i 3. u ABC1. Sa svojom 3. epizodom, Savršeni stanar je rangiran na 5. mesto u total kategoriji rejtinga, i na 10. mestu u rezimeu. Zauzeo je 6. mesto u AB i 7. u rezimeu i 6. u ABC1.

Sa početkom emitovanja serije Tri sestre, gde je serija Kusursuz Kiraci u utorak uveče ušla u težak period u rejting konkurenciji, to je još više došlo do izražaja. Međutim, radoznalo se prati priča puna misterija i tajni u seriji, koju je publika sa velikom pažnjom pratila 2 epizode. Gledaoci sa sve većim nestrpljenjem čekaju nove epizode i nadaju da će se i rejting popraviti.

Serija Savršeni stanar, čija će četvrta epizoda biti emitovana u utorak uveče, 20. septembra, postaje sve misterioznija...

NOVO - Caglar Ertugrul u novoj seriji!

By: TV Exposed