Caglar Ertugrul u novoj seriji!

Vest koja je obišla medije i društvene mreže - turski glumac Caglar Ertugrul ima novu seriju. Prenosimo do sada poznate informacije o ovom projektu.

Caglar Ertugrul u novoj seriji!

Foto Credits: Internet Haber

Caglar Ertugrul je bio glavni glumac popularne TV serije Teskilat | Organizacija u prve dve sezone ovog uspešnog projekta. Nakon završetka druge sezone, glumac je odlučio da napusti ovu seriju i postao je slobodan u izboru posla. Prema informacijama koje dolaze iz Turske, Ertugrul već ima novu ulogu, odnosno potpisao je ugovor za novi projekat.

Ertugrul će se pojaviti u seriji pod nazivom Magarsus. Reč je o projektu digitalne platforme Blu TV. Snimanje ove nove turske serije je već otpočelo a kadrovi se snimaju u Adani. Detalja o radnji za sada nema. Pored Caglara, značajne uloge u seriji će imati i Berkay Ates i Merve Dizdar. Na poziciji režisera ovog projekta je Yunus Ozan Korkut.

Caglar Ertugrul je dakle odlučio da u narednom periodu radi na digitalnoj platformi, pa ostaje da vidimo kada i kojom TV serijom će se vratiti na televizijske ekrane. Kada je reč o novoj seriji Magarsus, biće to 19. projekat u Ertugrulovoj karijeri. Pre pomenute serije Teskilat u kojoj je još jednom dokazao svoj kvalitet bio je zapažen u TV serijama Afili Ask, Fazilet Hanim ve Kizlari, Medcezir, Kurt Seyit ve Sura i drugim.

NOVO - Cansu Dere o poslu i ljubavi prema životinjama

By: TV Exposed