Cansu Dere o poslu i ljubavi prema životinjama

Glumica Cansu Dere, koja zbog uticajnih projekata u kojima je učestvovala ima brojne obožavaoce kako u Turskoj, tako i u inostranstvu, odmarala se neko vreme nakon finala TV serije Sadakatsiz, koja je emitovana na ekranima Kanala D, tokom dve sezone.

Cansu Dere o poslu i ljubavi prema životinjama

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja će svoj sledeći projekat snimati za Disney plus, dala je zanimljive izjave o svom poslovnom i privatnom životu u novom broju časopisa Vogue. Govoreći o teškoćama svoje profesije, Cansu Dere je izjavila da jedino što nije mogla da podnese jeste nesanica:

„Ne radimo normalnim tempom. Na snimanju smo pet dana u nedelji, 12 sati dnevno. Kada ovo radite duže vreme, osećate se kao da ćete izgubiti razum. Jednostavno ne mogu da podnesem nedostatak sna. Ovakva sam od detinjstva. Noćni san mi je neophodan. Zato mi je noćni rad najteži.”.

Glumica, koja je dala život liku Asye u TV seriji Sadakatsiz koja se emitovala na ekranima Kanala D dve sezone, rekla je: „Čovek mora da pronađe malo sebe. Nedostajala sam sebi. Dosađujem se kada stalno vidim iste ljude na ekranu. Ponekad mi čak i dosadi lik koji igram.”.

Napominjući da ne sluša nikakve kritike na račun svog fizičkog izgleda, glumica je izjavila: „Nemam želju da dobijem svačiju zahvalnost. Od svoje 17. godine odrastala sam primajući divljenje i kritiku drugih. Komentari na društvenim mrežama nikada me ne mogu rastužiti.”.

Cansu Dere, koja je poznata i po ljubavi prema životinjama, dodala je:

„Moje mačke uzimaju tu besmislenu energiju koju sam akumulirala. Ne mogu da zamislim svet bez životinja. Kako je strašno pomisliti da samo ljudi žive! Tada je potpuni pakao!".

View this post on Instagram

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

NOVO - Serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene je prevazišla očekivanja!

By: TV Exposed