Yalcin Hafizoglu - Serija Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz mi je bila škola

Glumac Yalcin Hafizoglu, koji je veliku popularnost stekao likom po imenu Hizir Ali Cakirbeyli, kojeg je tumačio u TV seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO), dokazao se projektom koji je trajao 5 godina.

Yalcin Hafizoglu - Serija Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz mi je bila škola

Foto Credits: DiziCentral

Yalcin Hafizoglu, koji je imao sjajnu priliku na svom glumačkom putu tako što je učestvovao u tako uticajnoj TV seriji i dobro je iskoristio, zapravo je imao svoje prvo iskustvo u projektu Kiralik Ask.

Međutim, glumac, koji je tada još bio početnik i učestvovao u kratko, u pojedinim scenama u seriji, godinama se usavršavao.

Iako je imao kratku ulogu u projektu Kiralik Ask, glumac, koji je dobio zanimljive reakcije građana na ulici, rekao je: „Ne znam da li sam raspoložen da dam izjavu za medije, ali me uvek pitaju zašto je završena serija. Zašto je gotovo, hoće li se vratiti?”.

 Podrška publike

Objašnjavajući da je serija Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz za njega kao škola i da je mnogo naučio u ovom projektu, glumac je rekao i da je prvo otišao da se upozna zbog male uloge u seriji EDHO.

Glumac je rekao: „Prošlo je 2-3 meseca. Rekli su, hajde, rekli su šta imaju na umu, pa sam se uključio” i objasnio da je učestvovao u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz u periodu kada nije bio baš svestan cele situacije.

Yalcin Hafizoglu, koji se za kratko vreme pokazao mnogo likom Hizira Alija Cakirbeylija, koji se polako stvarao u prvim epizodama serije i naišao na veliku podršku publike, objasnio je da je bio u trenutku kada nije znao šta je radio u svom prvom periodu na setu.

Navodeći da je značajno napredovao nakon navikavanja na set i ekipu u seriji, Yalcin Hafizoglu je naglasio da mu je ovaj projekat bio kao škola.

NOVO - Alparslan Ozmol privlači pažnju ulogom u seriji Kurulus Osman

By: TV Exposed