Serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene je prevazišla očekivanja!

Prve dve epizode turske serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, koja se susrela sa publikom na platformi Disney plus, podeljena je i publika je dala pohvalne komentare na društvenim mrežama, uz komentare da su pronašli mnogo bolji projekat od očekivanog.

Serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene je prevazišla očekivanja!

Foto Credits: Dizilah

Posle prve epizode ​​serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, koja je emitovana 14. septembra, usledile su mnoge poruke hvale od gledalaca serije, posebno u tviter okruženju, što je dovelo do toga da se serija plasira na prvo mesto među temama o kojima se najviše govori. Demet Ozdemir i Bugra Gulsoy su svojim izjavama o seriji dali neke detalje o priči. Serija, u kojoj se dovode u pitanje današnje veze, istovremeno je zabavna produkcija i puna bolnih scena.

Publiku je najviše iznenadila scenaristkinja Pinar Bulut, odnosno sam scenario. Serija Dunyayla Benim Aramda, koja je isprva bila predviđena kao kliše romantična ljubavna priča, već od prve epizode ​​je dokazala da uopšte nije bila takva produkcija. Treba reći da su gledaoci već od prve epizode ​​shvatili da je serija sasvim drugačija produkcija sa aspektima i iznenađenjima koji dotiču poentu današnjih odnosa. U ovom trenutku, serija je najviše iznenadila razlikom svog scenarija u odnosu na druge projekte. Pinar Bulut je takođe uradila odličan posao i dobila pohvale na društvenim mrežama.

U seriji, gde su sva imena dobro odradila svoj posao svojim glumačkim izvedbama, kao još jedan razlog uspeha istakao se sklad lika i glumca.

Demet Ozdemir i Hafsanur Sancaktutan, kao dve uspešne glumice prošlog perioda, i u ovom projektu pokazuju svoje talente i iznenađuju publiku. Niz fanova je napisao: „U pitanju je neverovatna produkcija. Snimanje, muzika, likovi su veoma dobri. Jedna od najboljih digitalnih serija napravljenih u Turskoj. Radujemo se novim epizodama.”.

NOVO - Promena dana emitovanja turske serije Seversin

By: TV Exposed