Veliki problem serije Gul Masali je loša promocija?!

Serija Gul Masali / Priča o ruži se emituje na ATV TV ekranima nedeljom uveče i četvrta epizoda je ostala iza nas.

Veliki problem serije Gul Masali je loša promocija?!

Foto Credits: IMDB

Rezultati rejtinga četvrte epizode ​​emitovane u nedelju uveče, 17. jula, bili su prosečni u poređenju sa drugim letnjim serijama.

Četvrta epizoda, koja je emitovana u nedelju uveče, zauzima drugo mesto u total kategoriji rejtinga, što takođe pokazuje da može da privuče značajan deo publike. Serija je završila kao peta u AB grupi i treća u ABC1. To je pokazalo da je četvrta epizoda dobro prošla po rangu. Ipak, ocene i dalje nisu dovoljne.

U letnjem periodu, niska gledanost projekta Gul Masali, kao i svih TV serija, pojavila se kao najveći problem. Nizak broj gledalaca koji gledaju televiziju tokom letnjih vrućina takođe dovodi do toga da TV serije emitovane u ovom periodu imaju mnogo nižu gledanost od očekivane.

Postoji sličan problem u seriji Priča o ruži, ali postoji još jedan problem. Treba reći da su Gulper Ozdemir i Erdem Kaynarca veoma dobar glumački par. Sklad dua na setu se ogleda i na ekranu i publika je njima zadovoljna. Međutim, postoji pomalo neobičan problem u seriji Gul Masali. Serija, koja publiku impresionira bajkovitom ljubavnom pričom i lepotama Isparte, nije dovoljno promovisana. U ovom trenutku, mnogi gledaoci smatraju da ATV TV nije preduzeo dovoljno koraka da promoviše seriju, a ovo pitanje je bilo predmet kritika na društvenim mrežama.

Treba reći da serija Gul Masali / Priča o ruži nije jaka ni na društvenim mrežama. U tom pogledu, bilo bi prikladno da ATV TV preduzme neke korake i pojača promociju zaista kvalitetne serije. Serija je sakupila svega 1100 poruka na društvenim mrežama što je zaista niska i slaba brojka…

View this post on Instagram

A post shared by Gül Masalı (@gulmasaliatv)

NOVO - Akin Akinozu je uzbudjen zbog ponudjenih uloga!

By: TV Exposed