Nova era u seriji Ates Kuslari | Vatrene ptice

Popularna serija ATV-a, Ates Kuslari | Vatrene ptice, u produkciji Bozdag Filma, svojom 38. epizodom, koja će biti prikazana u petak, 12. januara u 20:00, otvara potpuno novu stranicu za svoju publiku.

Nova era u seriji Ates Kuslari | Vatrene ptice

Foto Credits: DiziCentral

Gulayse, koja je izgubila svu svoju imovinu kao rezultat potpisa koji je potpisala, uvučena je u potragu za novim domom.

Ovo će dodati drugačiju dimenziju glavnoj priči serije i ponuditi gledaocima emocionalno putovanje.

U projektu Ates Kuslari | Vatrene ptice, koji će doći do izražaja sa svojom pričom koja se širi i raste, biće mnogo priča o svojoj novoj priči koja se razvija.

Novi likovi

Sahin Celik kao lik Celik, Mustafa Kirantepe kao lik Seyfi, Gokcem Coban u liku Ayce i Simay Esme kao lik Su su uključeni u seriju.

Uspešni glumci će uneti svež dah u seriju i dodati novu dinamiku toku priče.

Glumačka ekipa serije Ates Kuslari | Vatrene ptice, koju je režirao i režira Bulent Isbilen, uključuje sledeća imena: Dok Ilayda Alisan, Hande Soral, Burak Tozkoparan i Gorkem Sevindik dele glavne uloge, u seriji su i Emin Gursoy, Ahmet Saracoglu, Erdem Sanli, Emir Cubukcu, Ali Onsoz.

Navedimo da ima i uspešnih imena kao što su Umut Inan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabasi, Berke Obuz i Umut Ege Bastemur, koja daju život likovima iz detinjstva u seriji.

Popularna TV serija Ates Kuslari je na ATV-u svakog petka u 20.00!

NOVO - Canan Erguder u novoj seriji

By: TV Exposed