Canan Erguder u novoj seriji

Canan Erguder je u glavnoj ulozi u novom serijskom projektu pod nazivom Istanbul Ansiklopedisi, koji je počeo da se snima za Netflix.

Canan Erguder u novoj seriji

Foto Credits: IMDB

Canan Erguder, koja se poslednjih godina borila sa rakom i uspešno se vratila svojoj profesiji, poznata je po tome što sa lakoćom savladava izazovne uloge.

Erguder, koja je glumila u TV seriji Show TV-a pod nazivom Aile / Porodica, takođe je imala uspešan nastup u TV seriji Oglum / Moj sin u prethodnoj sezoni.

Glumica, kojoj je dijagnostikovan karcinom i neko vreme lečena tokom prikazivanja TV serije Menajerimi Ara, koja je emitovana između 2020. i 2021. godine, vratila se na set nakon što je pregurala teške trenutke u svom životu.

U novoj seriji kao doktorka

Canan Erguder, koja je nastavila da se pojavljuje na ekranu 2023. godine sa likom Lejle u TV seriji Aile, iznenadiće svoje fanove novom serijom 2024. godine.

Erguder, koja igra glavnu žensku ulogu u novoj seriji Istanbul Ansiklopedisi, koja će se emitovati na Netflixu, pojaviće se pred publikom u liku doktorke Nesrin.

Helin Kandemir će pokazati svoje talente kao druga glavna glumica serije, koja priča priču o likovima Nesrin i Zehre, koji potiču iz različitih generacija i odrastale su u različitim kulturama.

NOVO - Veliki test za seriju Aska Dusman | Neprijatelji ljubavi

By: TV Exposed