Ayca Aysin Turan ima nove projekte, a dečka?!

Obožavaoci koji čekaju novu seriju Ayce Aysin Turan žalili su se da je dugo nije bilo na ekranu.

Ayca Aysin Turan ima nove projekte, a dečka?!

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja je u leto 2021. osvojila divljenje svojih fanova serijom Ada Masali / Ostrvska bajka, od tada je glumila samo u ljubavnom filmu Sen Inandir.

Ayca Aysin Turan, koja je bila partner sa Ekinom Kocom u filmu Sen Inandir, čije je snimanje završeno 2022. godine, rekla je:

„Sastaćemo se sa publikom na Netflixu 23. juna. Snimili smo film prošlog leta, uzbuđeni smo. Bila je to slatka ljubavna priča.".

Napominjući da ima i druge projekte, čini se da će glumica vrlo brzo napraviti iznenađenje svojim obožavaocima, koji čekaju njene nove poslove.

Mehmet Aslan i Ayca Aysin Turan – istina ili trač?!

Glumica je rekla:

Postoji posao o kojem trenutno razgovaramo. Ako bude jasno, znaćete uskoro.“.

Na temu ljubavi, u poslednje vreme u tabloidnoj štampi se pojavljuju navodi o ljubavi između Ayce Aysin Turan i glumca Mehmeta Aslana. Postoje navodi da su se Mehmet Aslan i Ayca Aysin Turan zbližili na meču Galatasaraja i Fenerbahčea.

Međutim, Mehmet Aslan u svojoj izjavi nije potvrdio ovu tvrdnju. Za Aycu Aysin Turan, tvrdnja o ljubavi, koja je izneta u vreme kada su na dnevnom redu bili i film Sen Inandir i projekat za koji se sprema za novi sporazum, bili su među istaknutim temama na dnevnom redu.

Koliko ima istine u ovim natpisima o novoj ljubavi glumice, ostaje da vidimo.

NOVO - U nedelju počinje serija Vermem Seni Ellere

By: TV Exposed