Dobar start turske serije Igra moje sudbine | Kaderimin Oyunu

Sinoć je bila premijera nove turske serije pod nazivom Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine. Početak je obeležen solidnim rezultatima gledanosti.

Dobar start turske serije Igra moje sudbine | Kaderimin Oyunu

Foto Credits: Aksam

Serija Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine će nam doneti novu ljubavnu priču. Neki bi rekli i uobičajnu radnju za turske serije. Ovog puta gledaćemo priču o Asiye i Mahiru, koje tumače Akin Akinozu i Oyku Karayel.

Prva epizoda je ostvarila rejting preko 3 u sve tri kategorije što se smatra dobrim startom. U total kategoriji rejting je iznosio 3.64. U kategoriji AB rejting je bio 3.18 a u ABC 3.30.

Radnja ove serije prati Asiye, koja se u ranoj mladosti bori sa svoje dvoje male dece, posvećuje se sreći svoje dece uprkos svoj nemaštini, i njima je i majka i otac. Njen život se okreće naglavačke zbog katastrofe koja se dogodila njenoj ćerki Narcisi. Asijin put se ukršta sa Mahirom, nepoznatim strancem koji im pomaže, nesvestan da će svojom odlukom promeniti sudbinu sebe i Asiye i njene dece. Za Asiye, koja bi učinila sve da zaštiti svoju ćerku, počinje nepovratno putovanje dok zahvaljujući Mahiru nalazi utočište u vili Demirhan. Asiye je na putu da otkrije da ovo nije spas, već početak potpuno novog rata.

NOVO - Deniz Baysal otkrila čime je želela da se bavi pre glume

 By: Milt-TV Exposed